НОВИНИ

ЛЮТИЙ 2017

Святковий вечір "Я ВИБИРАЮ БЕРЕЗІЛЬ"

27.02.2017 о 15:00 в Малій залі ХДАК кафедра режисури та кафедра майстерності актора проводить Святковий вечір з нагоди 130–річчя від дня народження Леся Курбаса "Я ВИБИРАЮ БЕРЕЗІЛЬ".

Змістовне наповнення вечора:

• Відкриття виставки, присвяченої одному з провідних діячів відродження української національної культури – Лесю Курбасу.

• В рамках урочистостей на честь ювілею видатного режисера «Слово про дослідження науковців та викладачів мистецьких вузів України щодо спадщини майстра».

• Відеопрезентації: «Ідейно-логічний еквівалент життєвого й творчого шляху Л. Курбаса – гідність митця», «Курбасівська спадщина: скарб натхнення, думок, болю і плачу».

Детальніше »

Про хід Спартакіади ХДАК-2017

Вітаємо переможців!

21 лютого відбулися змагання з шахів серед студентів академії.

Переможці змагань
серед дівчатсеред юнаків
1 місце - Єманова Альона (ФУБ)
2 місце - Громова Юлія (ФУБ)
3 місце - Матвейко Наталія (ФУБ)
1 місце - Красковський Микита (ММ)
2 місце - Балицький Сергій (ХМ)
3 місце - Єрмоленко Іван (ММ)

Нагадуємо, що наступні змагання з жиму штанги 15.03. о 15:00.


До уваги студентів ХДАК!

Затримка у виплаті академічної стипендії пов'язана з відсутністю паспорту бюджетної програми на 2017 рік, який готується Міністерством культури.

До отримання академією зазначеного паспорту Обласне державне казначейство не здійснює відповідних фінансових операцій з ХДАК.

Ректорат ХДАК.


День відкритих дверей

05 березня 2017 року о 10:00 в актовій залі головного корпусу Харківської державної академії культури буде проводитись День відкритих дверей.

Запрошуємо випускників шкіл та інших навчальних закладів!

Детальніше »