НОВИНИ

СІЧЕНЬ 2021

Розклад занять студентів денної форми навчання

На офіційному сайті Харківської державної академії культури оприлюднено електронні версії розкладу занять студентів денної форми навчання.
Нагадуємо слідкувати за змінами розкладу біля деканатів!

Детальніше »

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

Харківська державна академія культури оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:
кафедра менеджменту культури та соціальних комунікацій
- професор: доктор педагогічних наук, доцент (для викладання курсів: «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Управління людськими ресурсами», «Соціально-культурні технології в дозвіллєвій діяльності») (1 ст. 1 особа)
кафедра хорового диригування та академічного співу
- старший викладач: кандидат мистецтвознавства (для викладання курсу «Постановка голосу») (0,75 ст. 1 особа)

Термін подання заяв на участь у конкурсі: по 19 лютого 2021 року.

Особи, які беруть участь у конкурсі, подають на ім’я ректора такі документи: заяву, написану власноручно, із відомостями, чинними на час подання заяви; особовий листок з обліку кадрів з фотографією, засвідчений за основним місцем роботи; автобіографію; копії дипломів про повну вищу освіту, науковий ступінь і атестат про присвоєння вченого звання, почесні звання; список наукових праць, засвідчений у встановленому порядку.

Документи надсилати на адресу: 61057, м. Харків–57, Бурсацький узвіз, 4, ХДАК, відділ кадрів.
Телефон для довідок: 731-11-76, 731-37-73.
Примітка: академія житлом не забезпечує.


Шановні випускники Харківської державної академії культури

Шановні випускники! До Харківської державної академії культури надійшов лист директора - художнього керівника Криворізького академічного міського театру музично-пластичних мистецтв "Академія руху" Олександра Бєльського.



Шановні здобувачі вищої освіти!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2" на території України на період дії карантину запроваджено обмежувальні протиепідемічні заходи, зокрема заборонено відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більше, ніж 20 осіб.

У звязку з цим, повідомляємо, що навчальні заняття в Харківській державній академії культури в ІІ семестрі 2020/2021 н. р. розпочнуться з 01 лютого 2021 р. за моделлю змішаного навчання, що передбачає поєднання традиційних та дистанційних педагогічних технологій.

Викладання дисциплін в групах, в яких кількість студентів не перевищує 20 осіб, буде організовано в аудиторному режимі. Навчальні заняття в групах з більшою кількістю здобувачів освіти будуть організовані за допомогою дистанційних технологій згідно з затвердженим розкладом.

Бажаємо успіху та наснаги в здобутті нових знань та творчих звершень!

З повагою, адміністрація Харківської державної академії культури.


Про затримку виплати коштів



Висловлюємо глибокі співчуття колегам, рідним та близьким

Харківська державна академія культури з глибокою скорботою прощається з народним артистом України, професором Шашою Костянтином Григоровичем. Корифей українського вокального мистецтва в далекому 1962 році розпочав творчу діяльність солістом Харківського академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка і протягом 27 років виконував провідні партії тенорового репертуару, взявши участь в понад 1000 спектаклів. З середини 1980-х років Костянтин Григорович плідно займався педагогічною діяльністю, зокрема, з 1988 року до останнього подиху виховував професійних співаків на музичному факультеті ХДАК. Останній концерт Маестро, в якому він співав зі своїми студентами, відбувся 25 жовтня 2019 року — рік його ювілейного 90-річчя. Вічна пам'ять Вам, Майстре. Ви назавжди залишитеся в наших серцях як світлий образ Великої Людини, як приклад відданого служіння Мистецтву.