НОВИНИ

ГРУДЕНЬ 2018

Вітаємо з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим

Вітаємо викладачів, співробітників та студентів Харківської державної академії культури з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим.

Хай днів різдвяно-новорічних
Не змарновано буде й секунди!
І щастя вогні, розпалені в січні,
Хай горять до наступного грудня!


Адміністрація ХДАК


Харківська державна академія культури святкує ювілей

Студенти та викладачі вишу підготували концерт симфонічного оркестру та хору. На урочистому музичному виступі побував. Детальніше - у матеріалі Артема Листопада.
Рецензія на концерт «Многая літа», присвячений 90-річчю Харківської державної академії культури


Фотозвіт про роботу акредитаційних коміісій на факультеті культурології

Кафедра журналістики




Кафедра менеджменту культури та соціальних технологій


Звіт. Всеукраїнський тиждень права

З 10 по 14 грудня 2018 року в Україні проходив Всеукраїнський тиждень права. У рамках тижня Харківська державна академія культури проводила низку заходів. Зокрема:

1. 10.12.2018 р. Інтерактивну гру «Країна авторського права» серед команд факультету КТМ 4 курсу. Автор проекту – студ. В. Хаустова, куратор проекту – викладач правових дисциплін, кандидат наук з соціальних комунікацій доцент І.П. Коваленко.

2. 12.12.2018 р. Правовий лекторій «Явище плагіату: правові аспекти». Лектор: викладач правових дисциплін, кандидат наук з соціальних комунікацій доцент І.П. Коваленко.

3. 13.12.2018 р. круглий стіл «Правоохоронні органи на захисті прав громадян України» у читальній залі бібліотеки ХДАК, у якому приймали участь: зам. начальника управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми полковник О.Л. Гринь, старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області старший лейтенант поліції Є.В. Ведмедеря, інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області старший лейтенант поліції Д.А. Гасанова, доктор політичних наук, проф. О.І. Романюк, доктор філософських наук, доцент В.В. Лисенкова. Модератори заходу – начальник відділу комунікацій головного управління національної поліції в Харківській області О.Б. Баранік, викладач правових дисциплін, кандидат наук з соціальних комунікацій доцент І.П. Коваленко.
















Звіт про хід Спартакіади ХДАК

12 грудня 2018 року у спортивному залі академії відбулися змагання з ДАРТСу. У цих видах змагань прийняли участь 16 студентів.



Вітаємо переможців змагань з ДАРТСу
серед дівчат:
1 - Стеценко Влада (СК)
2 - Бреславець Галина (ФУБ)
3 - Ємець Віра (ФУБ)
серед юнаків
1 - Полковник Валерій (СК)
2 - Федоренко Роман (СК)
3 - Данець Дмитро (ФК)







Кафедра фізичної культури і здоров’я запрошує прийняти участь усіх бажаючих у подальших змаганнях спартакіади, які відбудуться у другому семестрі 2018-19 навчального року.


Студенти ХДАК на виробничій практиці

Студенти 3 курсу спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" факультету Соціальних комунікацій проходять виробничу практику в архіві Харківського міського центру зайнятості.


Концерт оркестру народних інструментів VIVO




Вітаємо викладачів академії культури




Концерт-присвята "Многая літа!"




Звіт про хід Спартакіади ХДАК

29 листопада 2018 року у спортивній залі академії відбулися змагання з підтягування та стрибків у довжину з місця. У цих видах змагань взяли участь 40 студентів.



Вітаємо переможців з підтягування
серед дівчат:
1 - Сай Аліна (ФУБ)
2 - Громова Юлія (ФУБ)
3 - Ємець Віра (ФУБ)
Пелипець Лідія (ФК)
Барибіна Каміла (ФУБ)
серед юнаків
1 - Малофеєв Микита (ФУБ)
2 - Федоренко Роман (СК)
3 - Горішній Єгор (ХМ)



Вітаємо переможців зі стрибків у довжину з місця
серед дівчат:
1 - Нікітіна Вероніка (ММ)
2-3 - Стеценко Влада (СК)
2-3 - Панасюк Софія (ФК)
серед юнаків
1 - Тимчук Ігор (ФУБ)
2 - Горішній Єгор (ХМ)
3 - Долінський Валентин (ФУБ)



Кафедра фізичної культури і здоров’я запрошує взяти участь усіх бажаючих у подальших змаганнях спартакіади з дартсу, які відбудуться 12 грудня 2018 р. о 15.00 у спортивній залі академії.