НОВИНИ

СІЧЕНЬ 2020

День відкритих дверей





Конкурсний відбір експертів з числа студентства




Шановні студенти ХДАК!

Харківська державна академія культури має репутацію освітнього закладу з традиціями толерантності й поваги до носіїв інших культур. Тривалий час Академія надає освіту представникам багатьох країн світу. Спілкування українських викладачів і студентів з іноземними студентами розширює світогляд, збагачує ціннісну систему та свідчить про засадничі гуманістичні ідеали, трансльовані Академією в суспільстві.

Загибель пасажирів і членів екіпажу літака українських авіаліній «МАУ» (Boeing-737-800 рейс PS 725 «Тегеран-Київ») у січні 2020 р. є трагедією загальносвітового масштабу, яка унесла життя громадян різних країн. Ушанування пам’яті загиблих – громадянський обов’язок кожного громадянина України та світу, як і засудження злочину, що спричинив катастрофу. Тому ця подія є підґрунтям для консолідації міжнародного співтовариства у протистоянні невігластву, агресії, викривленому світобаченню, знеціненню людського життя заради ідеології та ефектних гасел. Студентство, як носій провідних поглядів людства, може бути флагманом цього поступу. Студентство ХДАК спроможне продемонструвати зразки високих морально-етичних норм і толерантності, бути прикладом виваженості й поміркованості, патріотизму та гостинності, національних інтересів і глобального мислення.

Поважаючі особисті політичні, ідеологічні, релігійні погляди кожного члена студентської громади ХДАК, нагадуємо, що будь-які дії на міжетнічному підґрунті, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Академії та поза її межами, є протиправними, нівелюють здобутки людства в боротьбі за базові гуманістичні цінності для громадян всіх країн.

З повагою, адміністрація ХДАК

Увага! Змінилися реквізити (рахунки) для оплати за гуртожиток та навчання

У зв'язку зі зміною назви міністерства, якому підпорядковується Харківська державна академія культури, змінилися реквізити (рахунки) для оплати за гуртожиток та навчання. Раніше було Міністерство культури України, тепер Міністерство культури, молоді та спорту України.

Студенти, які сплатили за старими реквізитами, прохання підійти з квитанціями до бухгалтерії для підтвердження платежу.




Увага! З 01 січня 2020 року змінилися реквізити для оплати за гуртожиток та навчання