НОВИНИ

ЛИПЕНЬ 2022

Інформація для вступників на 2 курс

Прийом заяв та документів
розпочинається 29 липня і закінчується 23 серпня о 18:00
для осіб, які вступають на 2 курс

на основі здобутого раніше такого самого або вищого ступеня (рівня) вищої освіти
або для осіб, які здобувають його не менше одного року та виконують
у повному обсязі індивідуальний навчальний план
(на місця за кошти фізичних/юридичних осіб на денну та/або заочну форми здобуття освіти)

на спеціальності:

027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», освітня програма «Музейно-екскурсійна діяльність»),
028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»,
029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»,
053 «Психологія»,
061 «Журналістика»,
242 «Туризм»
021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» (освітні програми: «Оператор телебачення», «Режисура телебачення», «Телерепортерство», «Фотомистецтво та відеографія»)
024 «Хореографія»,
026 «Сценічне мистецтво»

Вступники на навчання для здобуття вищої освіти подають заяви та наступні документи:

Заява встановленого зразка;

мотиваційний лист (Рекомендації для написання мотиваційного листа);

документ (державного зразка) про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, або академічна довідка;

документ (один з документів), що посвідчує особу, передбачений Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;

• копія витягу про реєстрацію або довідка про реєстрацію місця проживання особи;

військово-обліковий документ (для військовозобов’язаних – військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, а для призовників – посвідчення про приписку до призовних дільниць).

Подання необхідних документів здійснюється шляхом надсилання їх сканованих копій. Заява подається з накладанням на неї кваліфікованого електронного підпису (КЕП) вступника. Усі документи надсилаються на електронну адресу Приймальної комісії: pri_kom@xdak.ukr.education


Геній режисури з кулею в серці. Лесь Курбас




XLІХ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція
«Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії»

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ З УКРАЇНИ

31 липня 2022 р. проводиться XLІХ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії».

Останній термін подання статей – 30 липня 2022 р. (включно).

Вартість участі в конференції та розміщення статті в електронному збірнику складає:
Оргвнесок – 100 грн. (в оргнесок входить оплата за розміщення на сайті, верстка макету, редагування текстів, електронний сертифікат). Обсяг статті – не більше 7 сторінок. Скачати збірник можна буде через тиждень після закінчення роботи конференції за адресою http://conferences.neasmo.org.ua/ натиснувши на слова «ЗАВАНТАЖИТИ ЗБІРНИК».

Кошти перераховуються на:
Картку Приват банку 4731 2196 1118 8412 (одержувач – Бобровнік Юрій Вікторович) та відправити SMS підтвердження про оплату на моб. 097 923 16 58 у повідомленні вказати прізвище учасника конференції.
Або на карту MONOBANK 5375 4141 0434 5920 (одержувач – Бобровнік Юрій Вікторович) (переказ через термінали IBOX БЕЗ КОМІСІЇ для цього потрібно вибрати в меню MONOBANK вказати номер карти та номер телефону 097 923 16 58) після переказу орг. внеску потрібно відправити SMS підтвердження про оплату на цей же номер, у повідомленні вказати ЛИШЕ прізвище учасника конференції.

Детальніше »

Мистецький проєкт, присвячений творчості Леся Курбаса, стартував у Тернополі

Про життя і творчість великого українського митця згадували у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці на зустрічі з нагоди подвійного ювілею. Захід присвятили 100-річчю з дня народження театру “Березіль” та 135-річчю від дня народження Леся Курбаса.

Зустріч зініціював завідувач кафедри режисури Харківської Державної Академії Культури, заслужений діяч мистецтв України, професор Сергій Гордєєв.

Учасники мали змогу ознайомитись із книгами про життя та творчість Леся Курбаса, спільно переглянули документальний фільм «Після прем’єри розстріл» та інші відеоматеріали про митця.



Детальніше »

День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




Міжнародне підвищення кваліфікації в умовах війни!

VI Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та
науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання,
Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу”

Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities

Для фізиків, математиків, IT-шників і програмістів, спортсменів, медиків, мистецтвознавців, артистів, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі.
Понад 100 Видатних міжнародних лідерів разом з Вами протягом 2 місяців. (180 годин чистого Натхнення, Ідей, Досвіду та Нових Знань).

The International Historical Biographical Institute (Dubai ­ - New York - Rome - Burgas - Jerusalem - Beijing) запрошує керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, вчителів та науково-педагогічних працівників взяти участь у VI Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“. Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Елона Маска, Джеффа Безоса, Рея Даліо, Еммануеля Макрона, Сергія Бріна і Ларрі Пейджа, Майка Тайсона, Джорджа Лукаса, Тіма Кука, Джеймса Камерона, Крістофера Нолана, Джорджа Мартіна, Дєна Брауна, Меріл Стріп, Тома Круза, Марго Роббі, Річарда Бренсона, Кеті Перрі та багатьох інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: до 20 серпня 2022 року.
Тривалість Програми: з 23 червня до 20 серпня 2022 року.
Вручення Міжнародних Сертифікатів: 18-20 серпня 2022 року.
В Програмі візьмуть участь понад 100 Видатних міжнародних лідерів.

Що дає Вам участь в цій програмі?
· Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії та вчені і педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний науковий та освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить Вам реалізувати Ваші амбіції щодо Зростання, Розвитку та Досягнень.
· Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS(з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Вами Міжнародного освітнього гранту №EG/B/22/05/08 (пункт 10 ліцензійних умов) та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, які вимагаються Міністерством освіти і науки України.
· Присвоєння кваліфікацій Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та Міжнародного Вчителя/Викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти або науки та визнається в 120 країнах світу, зокрема, Близького Сходу, Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, Україні, США, країнах ЄС та Латинської Америки тощо.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1500 гривень реєстраційного внеску. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 81 500 гривень.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми до 20 серпня 2022 року через офіційну електронну пошту Інституту: education@whfpdubai.com

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: education@whfpdubai.com
Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).
Дату Вашого народження
Своє місто і область
Місце роботи і Посаду
Свій e-mail і Cвій мобільний телефон
В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

2. Після проведення Вашої реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи наших спікерів.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС В СПРАВІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ,
СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ ТА НАСТУПНОГО ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ!


Конкурс історій "Громадянське суспільство, бізнес та влада - кращі практики співпраці"






Дайджест міжнародних науково-практичних конференцій 2022

Вельмишановні колеги-науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у
Міжнародних науково-практичних конференціях
НАЙБЛИЖЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ

XI Міжнародна науково-практична конференція MODERN SCIENCE: INNOVATIONS AND PROSPECTS, яка відбудеться 24-26.07.2022 в Стокгольмі, Швеція
XIII Міжнародна науково-практична конференція SCIENCE, INNOVATIONS AND EDUCATION: PROBLEMS AND PROSPECTS, 28-30.07.2022 в Токіо, Японія
VII Міжнародна науково-практична конференція EURASIAN SCIENTIFIC DISCUSSIONS, яка відбудеться 1-3.08.2022 року в Барселоні, Іспанія
XIV Міжнародна науково-практична конференція INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATIONS IN HUMAN LIFE, яка відбудеться 4-6.08.2022 в Манчестері, Великобританія
V Міжнародна науково-практична конференція MODERN RESEARCH IN WORLD SCIENCE, яка відбудеться 7-9.08.2022 у Львові, Україна
XV Міжнародна науково-практична конференція MODERN DIRECTIONS OF SCIENTIFIC RESEARCH DEVELOPMENT, яка відбудеться 10-12.08.2022 в Чикаго, США
XV Міжнародна науково-практична конференція MODERN SCIENTIFIC RESEARCH: ACHIEVEMENTS, INNOVATIONS AND DEVELOPMENT PROSPECTS, яка відбудеться 14-16.08.2022 в Берліні, Німеччина
XIII Міжнародна науково-практична конференція INNOVATIONS AND PROSPECTS OF WORLD SCIENCE, яка відбудеться 17-19.08.2022 у Ванкувері, Канада
XII Міжнародна науково-практична конференція MODERN SCIENCE: INNOVATIONS AND PROSPECTS, яка відбудеться 21-23.08.2022 в Стокгольмі, Швеція
XIV Міжнародна науково-практична конференція SCIENCE, INNOVATIONS AND EDUCATION: PROBLEMS AND PROSPECTS, яка відбудеться 25-27.08.2022 в Токіо, Японія

Напрямки роботи конференції:
СЕКЦІЯ 01. Сільськогосподарські науки.
СЕКЦІЯ 02. Ветеринарні науки.
СЕКЦІЯ 03. Біологічні науки.
СЕКЦІЯ 04. Медичні науки.
СЕКЦІЯ 05. Фармацевтичні науки.
СЕКЦІЯ 06. Хімічні науки.
СЕКЦІЯ 07. Технічні науки.
СЕКЦІЯ 08. Фізико-математичні науки.
СЕКЦІЯ 09. Географічні науки.
СЕКЦІЯ 10. Геолого-мінералогічні науки.
СЕКЦІЯ 11. Архітектура.
СЕКЦІЯ 12. Астрономія.
СЕКЦІЯ 13. Педагогічні науки.
СЕКЦІЯ 14. Психологічні науки.
СЕКЦІЯ 15. Соціологічні науки.
СЕКЦІЯ 16. Журналістика.
СЕКЦІЯ 17. Мистецтвознавство.
СЕКЦІЯ 18. Історичні науки.
СЕКЦІЯ 19. Культурологія.
СЕКЦІЯ 20. Література.
СЕКЦІЯ 21. Політичні науки.
СЕКЦІЯ 22. Філологічні науки.
СЕКЦІЯ 23. Філософські науки.
СЕКЦІЯ 24. Економічні науки.
СЕКЦІЯ 25. Юридичні науки

Для участі у конференціях Sci-conf.com.ua
необхідно надіслати на електронну адресу відповідної конференції
• текст доповіді, оформлений згідно з вимогами;
• заявку на участь у конференції;
• скановану копію квитанції про сплату оргвнеску.


Міжнародний фестиваль мистецтв "Зірковий прибій"

Болгарія Табір «Разом» Кітен



Громадська організація "Співограй" запрошує на 8 Міжнародний фестиваль мистецтв "Зірковий прибій" з 7 вересня по 14, і з 14 по 21 (тиждень в подарунок) - 225 євро за два тижні. Дорога автобусом в один бік з людини - 70 євро з Дніпра/Києва, 50 євро - з Чернівців/Одеси.

Контактні особи для зв’язку:
Людмила «Контур» +380676404848
Анна "Контур" +3809666020007
Станіслава "Співограй" +38 050-321-99-63, +38 067-79-65-203, stasyaspiv@ukr.net


Міжнародна науково-практична конференція

ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі
V Міжнародної науково-практичної дистанційної конференції
MODERN RESEARCH IN WORLD SCIENCE
яка відбудеться 7-9 серпня 2022 р.
у м. Львів, Україна

У науковій конференції візьмуть участь представники навчальних закладів і установ з усього світу.
Форма участі у конференції: дистанційна.
Персональний СЕРТИФІКАТ кожному учаснику конференції
Прийом робіт до 6 серпня 2022
Збірник тез з матеріалами конференції буде надіслано до 17 серпня 2022
ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
СЕКЦІЯ 01. Сільськогосподарські науки.
СЕКЦІЯ 02. Ветеринарні науки.
СЕКЦІЯ 03. Біологічні науки.
СЕКЦІЯ 04. Медичні науки.
СЕКЦІЯ 05. Фармацевтичні науки.
СЕКЦІЯ 06. Хімічні науки.
СЕКЦІЯ 07. Технічні науки.
СЕКЦІЯ 08. Фізико-математичні науки.
СЕКЦІЯ 09. Географічні науки.
СЕКЦІЯ 10. Геолого-мінералогічні науки.
СЕКЦІЯ 11. Архітектура.
СЕКЦІЯ 12. Астрономія.
СЕКЦІЯ 13. Педагогічні науки.
СЕКЦІЯ 14. Психологічні науки.
СЕКЦІЯ 15. Соціологічні науки.
СЕКЦІЯ 16. Журналістика.
СЕКЦІЯ 17. Мистецтвознавство.
СЕКЦІЯ 18. Історичні науки.
СЕКЦІЯ 19. Культурологія.
СЕКЦІЯ 20. Література.
СЕКЦІЯ 21. Політичні науки.
СЕКЦІЯ 22. Філологічні науки.
СЕКЦІЯ 23. Філософські науки.
СЕКЦІЯ 24. Економічні науки.
СЕКЦІЯ 25. Юридичні науки

Детальніше »

Про онлайн-навчання для педагогічних працівників закладів освіти



Форма реєстрації

Детальніше »

Про анонімне опитування щодо управління сталими метаданими
для проведення процедури реєстрації наукових заходів в Україні



Форма анонімного опитування

Детальніше »

День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




Про забезпечення вивчення державної мови



Детальніше »

Конкурс на здобуття премії Кабінету Мінстрів України імені Максима Рильського



Детальніше »

День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet