НОВИНИ

ЧЕРВЕНЬ 2022

ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ ХАРКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АКАДЕМІЇ КУЛЬТУРИ

В цей складний для нашої країни час повідомляємо, що Академія продовжує освітню діяльність та чекає на зустріч з вами в новому навчальному році, який ми готові розпочати 1 вересня 2022 року в звичайному режимі, тобто офлайн форматі. Утім, формат освітнього процесу буде залежати від актуальної на початок вересня 2022 р. ситуації в Україні, зокрема таких факторів, як безпека життєдіяльності в Харкові в умовах військового стану та карантинні обмеження в Україні, які нині діють до 31.08.2022 р.

Платня за здобуття освіти студентами, які навчаються за кошти фізичних та/або юридичних осіб, у зв'язку з ситуацією в країні, в 2022/2023 навч. р. збільшуватися не буде.

Щодо відновлення функціонування гуртожитку № 1, ХДАК взаємодіє з ХОВА та МКІП України в контексті вирішення питання усунення пошкоджень будівлі, завданих внаслідок обстрілів (бомбардувань) з боку військових формувань російської федерації. В гуртожитку ведуться невідкладні відновлювальні роботи. Також, можливе розселення з вересня 2022 р. здобувачів освіти ХДАК у гуртожитку № 2.

Оплата за гуртожиток здійснюється у відповідності до угоди, яка гарантує зберігання за мешканцем ліжко-місця протягом строку дії договору. Оплату за проживання можна здійснити у будь-який зручний час. Систематично не сплачуючи за проживання, мешканці гуртожитку порушуватимуть Правила внутрішнього розпорядку, що може бути підставою для виселення таких мешканців з гуртожитку. Порушення строків оплати за гуртожиток в умовах воєнного стану не вважається порушенням правил проживання та умов договору.

Наголошуємо, що кожен мешканець має право на відтермінування оплати та реструктуризацію боргу. Водночас, якщо у вас є фінансова можливість сплатити за проживання у гуртожитку, закликаємо зробити це, адже гуртожитки Академії необхідно утримувати на належному рівні, забезпечуючи їх функціювання.

Для відтермінування оплати мешканцю необхідно написати особисту заяву (Додаток 1), підписати її електронним підписом та направити на офіційну електронну адресу Академії: rector@ic.ac.kharkov.ua . Для реструктуризації боргу необхідно написати особисту заяву (Додаток 2) підписати її електронним підписом та направити на офіційну електронну адресу Академії: rector@ic.ac.kharkov.ua .

Оплата для здобувачів освіти (студентів, аспірантів, інших осіб) буде нараховуватися таким чином:
1. Мешканцям, які під час дії воєнного стану фактично перебувають у гуртожитках, нараховуватиметься повна вартість проживання відповідно до чинної калькуляції, зокрема й вартість наданих комунальних послуг.
2. Мешканцям, які під час дії воєнного стану фактично не перебувають у гуртожитках, але не пройшли процедуру виселення, нараховуватиметься оплата за проживання відповідно до чинної калькуляції, окрім вартості комунальних послуг (електроенергії, водопостачання та водовідведення, газопостачання та інші енергоносії). Оплата за теплопостачання нараховуватиметься у повному обсязі.

За бажанням мешканці можуть ініціювати дострокове розірвання угоди на проживання у гуртожитку та добровільно виселитися у загальному порядку. У такому випадку між особою та Академією підписується додаткова угода про розірвання (Додаток 4), здійснюється звільнення кімнати, вивезення речей, відбувається здача майна та обладнання ХДАК. Враховуючи безпекову ситуацію у місті Харкові, Академія надає можливість дистанційного виселення з гуртожитку за бажанням особи. Для оформлення такої заяви на виселення мешканцю необхідно:
1. Розрахуватися за проживання та використані фактично комунальні послуги.
Дізнатися стан рахунку можна, звернувшись до свого деканату, або до бухгалтерії за тел. 057 731-38-61, 057 771 00 36
2. Написати заяву (Додаток 3) у електронному вигляді із обов’язковим застосування ЕЦП про розірвання угоди за власним бажанням.

Наголошуємо, що за умови офіційного виселення з гуртожитку ліжко-місце за мешканцем НЕ зберігається, на такі місця можуть бути поселені інші особи.

Вдячні вам за розуміння.
З повагою, адміністрація ХДАК.


Міжнародна науково-практична конференція
“Аналіз тенденцій розвитку науки, освіти і суспільства”

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Аналіз тенденцій розвитку науки, освіти і суспільства”, яка відбудеться 6 липня 2022 року.

Оголошення розміщено на офіційному сайті за адресою: http://www.economics.in.ua/2022/06/6-2022.html

Всі учасники конференції отримають:
1) сертифікат учасника із зазначенням загальної кількості академічних годин: 6 год (0,2 кредита ECTS) (сертифікат видається у разі необхідності);
2) програму конференції (у разі необхідності);
3) друкований збірник конференції (у разі необхідності);
4) електронний збірник конференції буде відправлено на електронну адресу учасника та розміщено на сайті Центру фінансово-економічних наукових досліджень за адресою: http://www.economics.in.ua;
5) розсилка та розміщення збірника конференції у бібліотеках України.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися у прикріпленому інформаційному буклеті.

Детальніше »

Перелік наукових фахових видань України



Детальніше »

Круглий стіл
"Перспективи музеєзнавчо-пам'яткознавчої та проблеми історичної освіти в Україні"

Організатори:
- кафедра історії, музеєзнавства та пам’яткознавства Харківської державної академії культури;
- кафедра гуманітарних наук, культури і мистецтва Кременчуцького національного Університету імені М. Остроградського;
- кафедра історії України Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Спікери:
- польський музейник й освітянин - Войцек Мархлєвський. Тема доповіді: «Як звільнитися від «демонів минулого» – музейна політика в Гданську та Вільнюсі»;
- провідні українські музеєзнавці;
- викладачі закладів вищої освіти.

Серед обговорюваних питань:
- викладання історії в школі або чому багатьом учням не цікавий цей предмет;
- чому значна частина абітурієнтів не має базових історичних знань;
- як можна реформувати історичну освіту після закінчення війни;
- що буде з музеєзнавчо-пам’яткознавчою освітою України в близькому майбутньому.

Підключитись до конференції Zoom:
http://bit.ly/3yjzjN9
Ідентифікатор конференції: 743 3476 5683
Код доступу: fQ5Spc




День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




Лесь Курбас. «Березіль»: до 100-річчя заснування театру

22 та 27 червня 2022 року в оффлайн та онлайн форматі в межах спільного мистецького проєкту Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Харківської державної академії культури «Лесь Курбас. «Березіль»: до 100-річчя заснування театру» відбулася зустріч із завідувачем кафедри режисури ХДАК, заслуженим діячем мистецтв України, професором Сергієм Гордєєвим, під час якої розглядалися питання збереження та розвитку традицій театральної школи Леся Курбаса, його театральної системи, яку умовно можна назвати системою виховання «синтетичного актора». Відбувся показ документальних відеоматеріалів про життя та театральну школу Леся Курбаса, сучасні пошуки акторів і режисерів з опанування «методу перетворення» на базі Київського Центру Леся Курбаса. В заходах взяли участь понад 100 учасників з різних областей України (Тернопільська, Харківська, Київська, Чернівецька, Хмельницька, Волинська, Одеська) та зарубіжжя (Польща, Німеччина, Швейцарія, США).






День відкритих дверей кафедри культурології

Підключитись до конференції Zoom:
https://zoom.us/j/3267282867?pwd=NlFjZGxJVjJtRlUxN3Bkd1kzendudz09
Ідентифікатор конференції: 326 728 2867
Код доступу: 649012




Дайджест міжнародних науково-практичних конференцій 2022

Вельмишановні колеги-науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у
Міжнародних науково-практичних конференціях
НАЙБЛИЖЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ

XII Міжнародна науково-практична конференція SCIENCE, INNOVATIONS AND EDUCATION: PROBLEMS AND PROSPECTS, яка відбудеться 28-30 червня 2022 року в Токіо, Японія
VI Міжнародна науково-практична конференція EURASIAN SCIENTIFIC DISCUSSIONS,, яка відбудеться 3-5 липня 2022 року в Барселоні, Іспанія
XIII Міжнародна науково-практична конференція INTERNATIONAL SCIENTIFIC INNOVATIONS IN HUMAN LIFE, яка відбудеться 6-8 липня 2022 року в Манчестері, Великобританія
IV Міжнародна науково-практична конференція MODERN RESEARCH IN WORLD SCIENCE, яка відбудеться 10-12 липня 2022 року у Львові, Україна

Напрямки роботи конференції:
СЕКЦІЯ 01. Сільськогосподарські науки.
СЕКЦІЯ 02. Ветеринарні науки.
СЕКЦІЯ 03. Біологічні науки.
СЕКЦІЯ 04. Медичні науки.
СЕКЦІЯ 05. Фармацевтичні науки.
СЕКЦІЯ 06. Хімічні науки.
СЕКЦІЯ 07. Технічні науки.
СЕКЦІЯ 08. Фізико-математичні науки.
СЕКЦІЯ 09. Географічні науки.
СЕКЦІЯ 10. Геолого-мінералогічні науки.
СЕКЦІЯ 11. Архітектура.
СЕКЦІЯ 12. Астрономія.
СЕКЦІЯ 13. Педагогічні науки.
СЕКЦІЯ 14. Психологічні науки.
СЕКЦІЯ 15. Соціологічні науки.
СЕКЦІЯ 16. Журналістика.
СЕКЦІЯ 17. Мистецтвознавство.
СЕКЦІЯ 18. Історичні науки.
СЕКЦІЯ 19. Культурологія.
СЕКЦІЯ 20. Література.
СЕКЦІЯ 21. Політичні науки.
СЕКЦІЯ 22. Філологічні науки.
СЕКЦІЯ 23. Філософські науки.
СЕКЦІЯ 24. Економічні науки.
СЕКЦІЯ 25. Юридичні науки

Для участі у конференціях Sci-conf.com.ua
необхідно надіслати на електронну адресу відповідної конференції
• текст доповіді, оформлений згідно з вимогами;
• заявку на участь у конференції;
• скановану копію квитанції про сплату оргвнеску.


XLVІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція
«Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії»

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!
Університет Григорія Сковороди в Переяславі,
молодіжна громадська організація «Незалежна асоціація молоді»,
студентське наукове товариство соціоісторичного факультету
«Комітет дослідження історії та сучасності»

Інформують Вас, що 30 червня 2022 р. проводиться XLVІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії».

Оргкомітет конференції планує розміщувати доповіді на web-сторінці за адресою: http://conferences.neasmo.org.ua/.

Останній термін подання статей – 29 червня 2022 р. (включно).

Детальніше »

Інформація для вступників до магістратури
за спеціальностями 061 «Журналістика» та 073 «Менеджмент»

У В А Г А!
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ ДО МАГІСТРАТУРИ
ХАРКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АКАДЕМІЇ КУЛЬТУРИ (ХДАК) у 2022 р.

Повідомляємо, що через воєнні дії в Україні цьогоріч скасовано проведення традиційних вступних випробувань до ХДАК.

Міністерство освіти і науки затвердило Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році (Порядок). Відповідно до цього Порядку майбутні магістри для вступу за спеціальностями 061 «Журналістика» галузі знань 06 «Журналістика» та спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» проходитимуть магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).

МТНК – комп’ютерний онлайн-тест, що відбуватиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах, створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також у деяких країнах Європи. Перелік країн і міст, де можна буде пройти МТНК, вже з’явився на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) https://testportal.gov.ua.

МТНК міститиме завдання, спрямовані на визначення загальної навчальної компетентності вступника.

Зареєструватися для проходження основної сесії МТНК потенційні магістри зможуть з 27 червня до 18 липня включно, звернувшись до приймальної комісії ХДАК.

Тестування будуть проведені в основну, додаткову та спеціально організовану сесії:
основназ 10 серпня до 17 серпня за графіком, затвердженим УЦОЯО;
додатковаз 07 вересня до 10 вересня за графіком, затвердженим УЦОЯО;
спеціально організованаз 30 вересня до 03 жовтня.

Порядок реєстрації вступників для складання МТНК, його організації та проведення визначається Міністерством освіти і науки України.

Тестові завдання МТНК укладаються відповідно до Програми тесту загальної навчальної компетентності, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2022 року № 158.

ІНФОРМАЦІЯ
щодо реєстрації для проходження
магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК)
тільки
для абітурієнтів, які вступають
на спеціальності 061 «Журналістика» та 073 «Менеджмент» до ХДАК
для здобуття вищої освіти за ступенем магістра
на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня).

У 2022 році реєстрація вступників для складання МТНК
розпочинається 27 червня і закінчується 18 липня.

Реєстрація учасників МТНК для вступу до магістратури відбудеться дистанційно
(необхідно надіслати на електронну адресу xdak-evi@ukr.net
у терміни, відведені для реєстрації, скановані копії або фотокопії реєстраційних документів у форматі JPG або PNG).
Основна сесія МТНК проводиться з 10 до 17 серпня.

ПРОЦЕДУРА ЗДІЙСНЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

1. Вступник має сформувати такий комплект реєстраційних документів:

- заповнена «Заява-анкета» з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (завантажити бланк «Заяви-анкети», роздрукувати, розбірливо заповнити).
- документ, що посвідчує особу(паспорт громадянина України; посвідка на постійне проживання в Україні; паспорт громадянина України для виїзду за кордон; тимчасове посвідчення; паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм; паспорт громадянина України, що не містить безконтактного електронного носія);
- облікова картка платника податків (тільки для громадян України; крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
- документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання);
- довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти). Обов’язково у довідці потрібно вказати тип та параметри документа (серія та номер), на підставі якого особа здобуває освіту;
- медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання МТНК).

2. Вступник має надіслати на електронну адресу xdak-evi@ukr.net у терміни, відведені для реєстрації (з 9:00 27 червня до 18:00 18 липня), скановані копії або фотокопії реєстраційних документів у форматі JPG або PNG.

УВАГА! У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові. В тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати лист, вступнику необхідно обов’язково перевірити правильність даних, які зазначені у Заяві-анкеті.

3. Вступник отримає скановані копії бланка екзаменаційного листка та реєстраційної картки.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вступнику буде надіслано скановані копії бланка екзаменаційного листка та реєстраційної картки на електронну адресу, зазначену в Заяві-анкеті. Вступник має перевірити інформацію, зазначену на сканованих копіях документів, та в разі виявлення помилок звернутися до приймальної комісії ХДАК для з’ясування ситуації.

Якщо скановані копії бланка екзаменаційного листка та реєстраційної картки не надійшли на адресу, зазначену в Заяві-анкеті, за два тижні до початку проведення МТНК вступник має звернутися до приймальної комісії ХДАК для отримання відповідних роз’яснень за телефонами (057) 731-15-04, +38 098 712 36 84.

4. Вступник може внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію протягом часу, відведеного для реєстрації.

Для перереєстрації вступнику необхідно звернутися до приймальної комісії ХДАК. У такому разі раніше виготовлений бланк екзаменаційного листка анулюється.

Якщо у процесі перереєстрації вступник бажає змінити персональні дані – він має надати документ(и), що підтверджують зміну персональних даних.

П А М’ Я Т К А для реєстрації вступника для складання МТНК для вступу до магістратури

На час карантину та воєнного стану проконсультуватися з питань Правил прийому до ХДАК можна за телефонами:
(057) 731-15-04, +38 098 712 36 84.


День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




Науково-методичний семінар «Перспективи участі у міжнародних проєктах»

Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/9618616192?pwd=Q2plaVdmeEN6dko2T3kyVUVITGxtUT09
Ідентифікатор конференції: 961 861 6192
Код доступу: 517777




XV Міжнародна науково-практична конференція
«Інформаційна освіта та професійно-комунікативні технології ХХІ століття»



Детальніше »

Про культурно-мистецький проєкт "Рушник Єдності"




Детальніше »

День відкритих дверей на факультеті музичного мистецтва

Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/87931348582?pwd=WE16M2pHeVArcFEvZHdBcWI2M21Qdz09
Ідентифікатор конференції: 879 3134 8582
Код доступу: 12345




День відкритих дверей у Харківській державній академії культури в онлайн-форматі

Ідентифікатори конференцій, коди доступу, QR-коди та лінки можна переглянути за посиланням: Деталі підключення до конференцій

День відкритих дверей у ХДАК в онлайн-форматі на Facebook



Детальніше »

День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




Витяг з методичних рекомендацій щодо роботи з виявлення фактів колабораційної діяльності




Онлайн конференція трудового колективу ХДАК




Круглий стіл "Діяльність музикантів-практиків та науковців-музикологів в умовах воєнного часу"

Підключитись до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/71493923677?pwd=qI8xDvhjhRd3UNGakUfPHhiRzc6PsG.1
Ідентифікатор конференції: 714 9392 3677
Код доступу: sxK9HA




Безоплатний доступ до онлайн-освіти на платформі Coursera




Засідання вченої ради ХДАК




Конкурс на отримання стипендій в Італії




Вітаємо з присвоєнням вченого звання

Вітаємо Шелестову Анну Миколаївну з присвоєнням вченого звання доцента кафедри інформаційних технологій (наказ МОН від 06.06.2022 р. № 530).




Міжнародна наукова інтернет-конференція



Детальніше »

Дайджест міжнародних науково-практичних конференцій 2022

Вельмишановні колеги-науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у
Міжнародних науково-практичних конференціях
НАЙБЛИЖЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ

III Міжнародна науково-практична конференція MODERN RESEARCH IN WORLD SCIENCE, яка відбудеться 12-14 червня 2022 року у Львові, Україна
XIII Міжнародна науково-практична конференція MODERN DIRECTIONS OF SCIENTIFIC RESEARCH DEVELOPMENT, яка відбудеться 15-17 червня 2022 року в Чикаго, США
XIII Міжнародна науково-практична конференція MODERN SCIENTIFIC RESEARCH: ACHIEVEMENTS, INNOVATIONS AND DEVELOPMENT PROSPECTS, яка відбудеться 19-21 червня 2022 року в Берліні, Німеччина
XI Міжнародна науково-практична конференція INNOVATIONS AND PROSPECTS OF WORLD SCIENCE, яка відбудеться 22-24 червня 2022 року у Ванкувері, Канада
X Міжнародна науково-практична конференція MODERN SCIENCE: INNOVATIONS AND PROSPECTS, яка відбудеться 25-27 червня 2022 року в Стокгольмі, Швеція
XII Міжнародна науково-практична конференція SCIENCE, INNOVATIONS AND EDUCATION: PROBLEMS AND PROSPECTS, яка відбудеться 28-30 червня 2022 року в Токіо, Японія

Напрямки роботи конференції:
СЕКЦІЯ 01. Сільськогосподарські науки.
СЕКЦІЯ 02. Ветеринарні науки.
СЕКЦІЯ 03. Біологічні науки.
СЕКЦІЯ 04. Медичні науки.
СЕКЦІЯ 05. Фармацевтичні науки.
СЕКЦІЯ 06. Хімічні науки.
СЕКЦІЯ 07. Технічні науки.
СЕКЦІЯ 08. Фізико-математичні науки.
СЕКЦІЯ 09. Географічні науки.
СЕКЦІЯ 10. Геолого-мінералогічні науки.
СЕКЦІЯ 11. Архітектура.
СЕКЦІЯ 12. Астрономія.
СЕКЦІЯ 13. Педагогічні науки.
СЕКЦІЯ 14. Психологічні науки.
СЕКЦІЯ 15. Соціологічні науки.
СЕКЦІЯ 16. Журналістика.
СЕКЦІЯ 17. Мистецтвознавство.
СЕКЦІЯ 18. Історичні науки.
СЕКЦІЯ 19. Культурологія.
СЕКЦІЯ 20. Література.
СЕКЦІЯ 21. Політичні науки.
СЕКЦІЯ 22. Філологічні науки.
СЕКЦІЯ 23. Філософські науки.
СЕКЦІЯ 24. Економічні науки.
СЕКЦІЯ 25. Юридичні науки

Для участі у конференціях Sci-conf.com.ua
необхідно надіслати на електронну адресу відповідної конференції
• текст доповіді, оформлений згідно з вимогами;
• заявку на участь у конференції;
• скановану копію квитанції про сплату оргвнеску.


День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet




І Міжнародна наукова інтернет-конференція "Міжнародна освіта і наука XXI століття"

Запрошуємо вас до участі в мультипредметній І Міжнародній науковій інтернет-конференції "Міжнародна освіта і наука XXI століття", яка відбудеться 30 червня 2022 року онлайн на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Матеріали до участі в конференції приймаються до 1 липня. Деталі щодо участі можна дізнатися на сайті https://miznarodna-osvita-i-nauka-xxi-stolitta.webnode.com.ua/ або в додатках.

Форма участі в інтернет-конференції
Вимоги до оформлення статті
Секції




День відкритих дверей у Харківській державній академії культури в онлайн-форматі

Запрошення на день відкритих дверей з QR-кодами.





Харківська державна академія культури запрошує абітурієнтів на
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ,
який відбудеться 18 червня 2022 року о 12.00
в дистанційному форматі
Щоб долучитись до події, потрібно приєднатися через ZOOM за посиланням:
https://bit.ly/3MlqeIr

Ідентифікатор конференції:864 607 4012
Код доступу: 2022
Програма нашого заходу:
12.00 – знайомство з умовами вступу до ХДАК.
12.30 – спілкування за спеціальностями (зустріч з провідними викладачами випускових кафедр):
Спеціальність 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво»
Ідентифікатор конференції:879 3134 8582
Код доступу: 12345
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3MojTvI
Спеціальність 024 «Хореографія»
Ідентифікатор конференції:711 7856 0287
Код доступу: uY8UQ0
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3meLFAt
Спеціальність 025 «Музичне мистецтво»
Ідентифікатор конференції:716 7371 1720
Код доступу: cnxZ4U
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3atejuK
Спеціальність 026 «Сценічне мистецтво»
Освітня програма «Режисура шоу та арт-проєктів»

Ідентифікатор конференції:325 580 9600
Код доступу: 1
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3MmHbCc
Спеціальність 026 «Сценічне мистецтво»
Освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»

Ідентифікатор конференції:931 469 2687
Код доступу: 12345
Спеціальність 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство»
Ідентифікатор конференції:758 6450 4737
Код доступу: Ga81Ut
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/38SmJeZ
Спеціальність 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності»
Посилання на відеоконференцію Google Meet:
https://meet.google.com/ivx-weuy-ibb
Спеціальність 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»
Освітня програма «Інформаційна та документаційна діяльність»

Ідентифікатор конференції:397 239 3598
Код доступу: 2022
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3mfS5PR
Спеціальність 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»
Освітня програма «Управління цифровою інформацією»

Ідентифікатор конференції:799 4183 2775
Код доступу: Um67eJ
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3xlmFxB
Спеціальність 034 «Культурологія»
Ідентифікатор конференції:326 728 2867
Код доступу: 3rR5dU
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3xlwj3f
Спеціальність 061 «Журналістика»
Ідентифікатор конференції:767 5546 6139
Код доступу: 0
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/397PuEw
Спеціальність 242 «Туризм»
Ідентифікатор конференції:484 459 1059
Код доступу: tur22
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3NZ01jZ
Початок о 13:00
Спеціальність 053 «Психологія»
Ідентифікатор конференції:834 9124 7546
Код доступу: eiE07W
Посилання на відеоконференцію Zoom:
https://bit.ly/3Gqx7qL
ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

Харківська державна академія культури оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:
кафедра культурології
- завідувача кафедри: вимоги до кандидата: наявність наукового ступеню та вченого звання відповідно до профілю кафедри (1 ст. 1 особа)
- професора: вимоги до кандидата: доктор наук, професор, для викладання дисциплін культурологічного спрямування (1 ст. 1 особа)
кафедра кінотелережисури та сценарної майстерності
- завідувача кафедри: вимоги до кандидата: доктор мистецтвознавства (1 ст. 1 особа)
кафедра фотомистецтва та операторської майстерності
- завідувача кафедри: вимоги до кандидата: наявність наукового ступеню та вченого звання (0,5 ст. 1 особа)

Термін подання заяв на участь у конкурсі: по 15 червня 2022 року.

Особи, які беруть участь у конкурсі, подають на ім’я ректора такі документи: заяву, написану власноручно, із відомостями, чинними на час подання заяви; особовий листок з обліку кадрів з фотографією, засвідчений за основним місцем роботи; автобіографію; копії дипломів про повну вищу освіту, науковий ступінь і атестат про присвоєння вченого звання, почесні звання; список наукових праць, засвідчений у встановленому порядку.

Документи надсилати на адресу: 61057, м. Харків–57, Бурсацький узвіз, 4, ХДАК, відділ кадрів.
Телефон для довідок: 731-11-76, 731-37-73.
Примітка: академія житлом не забезпечує.


Інформація про творчий конкурс та вступні випробування у ХДАК








День відкритих дверей на факультеті музичного мистецтва

Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/87931348582?pwd=WE16M2pHeVArcFEvZHdBcWI2M21Qdz09
Ідентифікатор конференції: 879 3134 8582
Код доступу: 12345




День відкритих дверей за освітньою програмою "Управління цифровою інформацією"

Шановні абітурієнти, шановні батьки вступників 2022 року!

Харківська державна академія культури у 2022 році запрошує на денну форму навчання на освітню програму "Управління цифровою інформацією".

Запрошуємо 4 червня 2022 року о 12.00 на онлайн день відкритих дверей на платформі Zoom!

Пропонуємо обговорити:
- особливості освітньої програми "Управління цифровою інформацією",
- особливості реалізації навчального процесу в дистанційному форматі у 2022 році,
- новини вступної кампанії 2022 року.

Підключитись до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/.../upYrdeCsrzsuH9Vyr8GyLb.../ics?fbclid=IwAR3kPKicvA8RSIMgFBhygGf0MKz1fjPCmwdF7txi_iVeAGsuo024VdcW9Yw
Ідентифікатор конференції: 726 2941 0451
Код доступу: YffPK4

За додатковою інформацією заходьте на наш сайт: https://b24-mk0wjs.bitrix24site.ua/




Міністерство освіти і науки України повідомляє щодо стипендій Італії

Більш детальна інформація та перелік необхідних документів




День відкритих дверей на факультеті аудіовізуального мистецтва

5 та 26 червня 2022 р. ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ на факультеті аудіовізуального мистецтва Харківської державної академії Харківська Державна Академія Культури
Початок о 14:00

Зустріч буде цікавою для абітурієнтів, їх батьків та всіх охочих дізнатись про навчання на факультеті за такими освітніми програмами:
• «Кінотелеоператорство»
• «Кінорежисура та сценарна справа»
• «Режисура телебачення та аудіовізуальних проєктів»
• «Ведучий аудіовізуальних програм»
• «Відеоблогінг і телерепортерство»
• «Фотомистецтво та відеографія»
Учасники матимуть нагоду поставити запитання, познайомитись викладачами, деканом, завідувачами кафедр, дізнатися про умови вступу на спеціальність 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» без НМТ та багато чого іншого.

Щоб долучитись до події, потрібно приєднатися через ZOOM за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/87931348582?pwd=WE16M2pHeVArcFEvZHdBcWI2M21Qdz09
Ідентифікатор конференції: 879 3134 8582
Код доступу: 12345

Більше про факультет аудіовізуального мистецтва ХДАК можна дізнатися тут:
Офіційний сайт ХДАК
Сайт факультету АВМ
Офіційна сторінка на Facebook
Офіційна сторінка в Instagram
Телеграм-група для абітурієнтів факультету «Вступ до ХДАК 2022»




День відкритих дверей кафедри майстерності актора

Посилання на відеоконференцію Google Meet